Barnbajs, vitlök, pappersbruk och bakisprupp.


Fem timmar och trettio tre minuter. Hur fördriver man tiden själv på ett tåg? Jag är inte helt själv, utan det finns såklart andra passagerare med. Jag menar själv själv, jag har alltså ingen reskompis. Ibland går det utmärkt att resa, och ibland har jag bara lust att pissa på den närmaste människan bara för att ha något att göra. Typ. Idag har jag varken lust att pissa på någon eller njuta av resan. Idag mår jag Illa. Urk. Försökte sova, men det gick inte. Försökte äta, men hade ingen matlust. Försökte läsa, men jag mådde bara sämre utav det. Försökte prata i telefonen, men jag har inga pengar på den. Försökte sova igen, men det kom då en äcklig doft som gjorde att jag bara blev mer illamående. Doften som kom krypandes var så fruktansvärd vidrig. Tänk er barnbajs, vitlök, pappersbruk och bakisprupp i en och samma doft..  Erkänn att ni fick lite spykänsla där? Grejen är den att den dära vidriga lukten kom i omgångar. Tillslut blev jag lej så jag började snegla bakåt. Alltså på personen som satt bakom mig. Det var en äldre tant, glasögon och rätt snygg för sin ålder. Jag vände huvudet mot henne. (Mellan fönstret och tågstolen är det ju ett mellanrum.. Där hade jag mitt ansikte. Så ni förstår hur jag menar) När huvudet var rättplacerat (huvva, det dära kan man koppla till något heeeelt annat) så sniffade, luktade jag. (ahahha!!) Som sagt, doften kom inte ifrån henne. Tanten gick av i Sundsvall och efter det har inte lukten smygit sig på. HON BORDE VARA DEN SKYLDIGE!

Nu ska jag gå och göra mig snygg. Yee baby.

olala


BRABRABRABRABRABRABRABRABRABRA JOBBAT MADELEN!!!

Jag har inga pengar. Eller nu ljög jag. Jag har pengar, men massa räkningar som ska betalas nu i slutet av månaden. Vilket innebär att efter den 28:e augusti har jag ca 24 kr på mitt konto, bara för att jag inte kunde hålla fingrarna i styr och köpte lite kläder idag.. Grejen är den att jag köpte bara ett par jeansleggings, 80 kr, och 3 trosor, 149 kr. Bra köp, billigt och det var självklart rea! Jag behöver byxor och trosor. Jag vill inte gå med rumpan bar! Men fortfarande, vad ska jag leva på nu? September månad har inte ens börjat.. ÄÄH, det löser sig alltid.

Idag när jag gick på stan så gick jag förbi gallerix. Utanför butiken stod det en ställning med massa massa vykort med höstmotiv på. Alla vet att äldre folk, gammfolke, gillar att få brev och vykort. Speciellt min Farmor. Så idag köpte jag ett vykort med lingon på och ett annat med äpplen. Om ett par dagar kommer både min Farmor, Mormor och morfar bli lyckliga när de går ut för att hämta dagens post och hittar ett litet vykort från mig. Jag ska bara komma ihåg att posta dom...

Snart ska jag börja laga middag till mig och mamma. Det blir Pasta och köttfärsås med lite sallad idag. Mums!


Mae råkes!




Vin till folket!

 Just nu sitter jag i the big city stockholm och dricker ett glas rött. Okej nu ljög jag. Jag sitter och dricker mitt 5:e glas och till det äter jag en coccosboll. Mums! Tänk vad gott det är med vin, speciellt rött vin! Jag kan lätt slurpla i mig hela flaskan. Men vad säger ni. Ett glas till skadar väl inte..?

Som ni antagligen redan nu förstår så är jag ledig i morgon. Så jag har blivit bjuden på lyxmiddag hos min kära mor. Det blev lax, kantareller, romsås och pasta. Mumsfilibabba.  (OK! Nu tar jag ½ glas till..)
Lyxigt att dessutom slippa laga maten själv.

Det här kommer sluta illa. Beräkna med att jag kommer vara småfull och vinflaskan tom om ett tag..

ÄH, man lever bara en gång!


SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

onyttig tjej

Jag har haft två så otroligt onyttiga dagar. Igår köpte jag en godispåse, idag Chips och ben & jerrys glass (som smakade bläää) Äh, jag lever ändå i ensamhet så jag behöver maten som sällskap.. haha. Grejen är den att tvn är den som brukar underhålla mig meeen just nu har den laggat ihop. (Fast precis just nu fungerar den igen) Jag har insett att kanal 6 har de absolut bästa programmen. Simpson, Scrubs, Family Guy, How i met you mother och 2 ½ men. Det är mina  favoritserier, alla dom går på 6:an. Vilket jag antar att ni förstår ;)



Nu är jag less. Less på allt. Suck. Grejen är den att jag vill prata med dig. Ja, du.. Jag vet inte varför. Jag vill bara det helt enkelt.



Oseriöst.


Jag har ont i mina knän. såå ont.

Igår blev jag först biten utav en häst i mitt vänstra pekfinger, och vet ni vad? 10 minuter senare träffade jag på en arg geting som stack mig i samma finger som hästjeveln bet mig i. Huvva. Eller hästen bet mig inte med flit, jag råkade bara ha mitt finger i munnen på hästen.. 

Jag har försökt ringa 3 personer... INGEN SVARAR.. Det är som vanligt. Aldrig någon som vill prata med lilla mig. 


Snart ska jag ut och ta in hästarna. Sen kväll & då ska jag kolla på tv. iiihahha.

VILKET BLOGGINLÄGG VA?!?! ? 


Min lilla häst


Idag var min häst väldigt fjantig. Det är så att jag brukar rida på Bellas ridplan och där bredvid finns det en kalv i en hage som tydligen är ett livsfarligt mooonster. Enligt Theo..
Det blev inte så mycket ridande bara för att han skulle vara såå rädd. Men men.

I morgon åker jag ner till Ösmo för sista gången, sen i September flyttar jag upp igen. Blir ungefär 10 dagar som jag kommer vara ifrån min älskade ponny. Då i September kommer han stå uppstallad i ett fin fint stall. Han kommer nog trivas bra.

Peter tömkör Theo


Simma lugnt

Haha, jag diggar den här bilden stort, trots att det är dålig mobilkamerakvalité..
Det var så här att på mina bröders och vänners student nu i år så kom polisen och sa att vi fick ta reda på våra öl & cider burkar. Allas lösning på detta var att kasta ut i sjön. Gretto!
 


ännu en vecka.


Jag har endast 1 arbetsdag kvar denna vecka och sen är jag ledig. Då beger jag mig uppöver, mot Östersund. Ska bli så skönt att åka hem i ett par dagar. Jag förstår inte vad som har hänt. Jag har alltid sagt att jag aldrig mer ska flytta uppöver, nu vill jag inget annat än bo i norra sverige. Tänk vad man kan ändra sig. Tro mig, jag gör det hela tiden.
Jag hoppas skarpt på att få ett jobb i Östersund. Så om någon har ett tips om jobb säg till!! Och stallplats!! Och lägenhet!! Och bil!!

Jag har börja träna. Är ute och promenerar+joggar varje kväll! Duktig tjej! Det tillkom några extra kilon under mina 4 veckors semester. Så nu ska dom förhoppningsvis försvinna. Blir väl lätt så när jag drack öl i stortsätt varje dag och gjorde ingen nytta alls. Tillbaka till träningen! Det är grymt skönt att vara ute och springa, svettas, få träningsvärk och ont i benhinnorna. Borde invenstera i ett par riktiga joggingskor, tyvärr så kommer det dröja ett antal månader innan jag får råd. Ett par kostar väl minst 800 kr..

Igårkväll sov jag grymt skönt. Ni vet när man somnar, sover hela natten, väcks inte utav några hästar, och vaknar upp utvilad. Hoppas på att jag kommer få sova lika skönt i natt som igår. Blablabla.. Det jag vill komma framtill är att jag nu ska sova. Så godnatt!


yey

Nu har jag börjat min sista arbetsmånad här nere i nynäshamn. Efter det bär det av norrut igen, upp till östersund. Om jag nu får ett jobb.

Jag har haft 5 grymma veckor, av trevligt folk, öl,snus, cigg, vin, skumpa, ja party hela tiden. Grymt roligt, men det har satt sina spår. Nu är det hårdträning som gäller för mig, har lagt på mig liten ölmage. meeeen, det vare väl värt!

Just nu hade jag gett allt för en cigg, men tror jag går och köper mig lite godis och springer bort det sen ikväll.

RSS 2.0