ont det gör ont ..

Då var det dags igen. Idag ska jag för första gången på väldigt länge skriva några väl genomtänkta rader i min blogg. Jag inspireras idag av mina goda vän Elin ( http://freespace.blogg.se )
Kom ihåg att alla bör inte gå in på hennes blogg idag (se länken ovanför) för då kan hennes domän lagga sönder. Ni förstår ju själva att om alla ni, mina läsare, ska gå in på hennes blogg, vilket innebär ca  900.000 läsare under ett fåtal timmar. Mmmh. Ni hajjar va?
Sen eftersom ni läsare är så gulliga och förstår mig tänkte jag berätta att jag har blivit sjuk. Det är inte så allvarligt. Jag måste ta det lugnt, dricka varma drycker, inte ha sex (även oralsex), äta små rosa piller och ta hand om mig själv. Som ni förstår har jag fått Klamydia. Det är tur att symtomen visar sig snabbt - Ont i halsen, Huvudet, Feber och Öm i kroppen.
Så om ett par dagar bör jag vara back on the road again.
PUSS Å KRAM, ni är bara bäst alla ni underbara läsare!!!!!

ho


Jag hade inget roligt att skriva, så jag skiter i det.

Lördag



En halv öl.. Sen kom jag på - SKA JAG KÖRA BIL IKVÄLL?

Det här kallas bra planering. Ingen bilkörning för mig kväll. Inget susande fram genom grusvägarna i fullkareta, alltså 50 km i timmen. Utan ikväll blir det jag, datorn, min ölflaska och sötaste Anton.

KANON!

RSS 2.0