vem kan stoppa mig nu


Allt går så bra just nu. Livet bara flyter på framåt. Det är inte varje dag man känner så. Eller hur?


video killed the radio star


Jag har aldrig insett hur bra det är att lyssna på radio. Jo, när jag jobbade i stall och mockade lyssnade jag alltid på radion. Nu är radion alltid på här hemma. P3. Det bästa är att man får lyssna på massa massa olika låtar hela dagarna & dessutom lära sig grejer som är helt onödigt. Det är väldigt synd att det inte finns fler radiokanaler här uppe i norra sverige. Annars är Vinyl 107 bäst, lyssna på den gamla goda tidens musik. Tänk vad musiken förändras genom åren..


Inget blir som man har tänkt sig.




Varför varför varför kan man inte själv bestämma vem man ska börja tycka om? Eller tycka om är väl fel ord. Snarare varför ska den dära känslan i bröstet dyka upp när  man minst anar det, och i personen som man absolut inte kan tänka sig. Skumt. Jag hoppas nästan på att det är någon dum grej som min hjärna har kommit på. Så om ett par dagar kommer allt ha försvunnit & jag kommer vara normal igen. Det hade varit det bästa??

Äh, dags att rycka upp sig själv.

Åh, jag hatar när jag har en orolig känsla i kroppen.

måndag



Jag slutar aldrig att förvånas över mig själv. Det är nog allt jag har att säga just nu.
Eller nej, jag har lite mer på lager.

Skippa ångest och kör på.

ZzzZz


En livsviktig källa i livet är sömn. Kroppen behöver verkligen vila, släppa allt och drömma sig bort. I helgen har jag sovit så lite att det knappt räknas. Tröttat ut min kära kropp maximalt genom att dricka den goda drycken öl i stora mängder. Hoppat, stutsat, bakat pizza, dansat, sjungt - name it. Tillhelgen ska jag köra med 1 dagars. Inte för att jag klarar av att dricka två dagars. Utan mer att jag behöver spara pengar, och sova.

Nu går det utför. Min blick börjar fastna och jag är tom i hjärnan. Skulle ha promenerat i det fina vädret, men pappa tog bilen med mina skor & cigg. Mina partycigg som råkade bli över efter helgens bravader. Jag hade tänkt busat till det med en ciggarett i mitt promenerande. Inget gick som jag hade planerat.

Bye.

Sverige


Nu jävlar får det vara nog! Jag blir så less på att alla ska uttrycka sina åsikter om politiken på facebook. Alla skäms över att vara svensk, de röda hatar att de blå vann och ska trycka ner. Herregud, kan alla bara börja bete sig som vuxna människor? Alla människor får ha egna åsikter, tankar och därmed rösta efter det. Så enkelt äre. Sluta gör så stor grej utav det!

Nu avsäger jag mig all politiksnack, orkar inte bry mig. Jag ger upp facebook för alla, eller 75 % av mina vänner där är politikfjantar och jag pallar helt enkelt inte med att läsa vad ni har att säga om allt. " Ni som har röstat på SD, ni försvinner från min kompislista " " Vad tänker sveriges befolkning med " " Hur kan vi få samma regering igen "  ... Missuppfatta mig inte. Jag tycker om er, men jag tycker att det är fjantigt att uttrycka sig via facebook. Försök även att tänka på att alla får rösta precis som man vill.
Jag kommer tillbaka den dagen all politiksnack är över.

Innan jag sticker så måste jag bara säga  - Att jag röstade helt rätt.

Kvinnornas blodbad


Nu är jag tillbaka! Jag är glad, lycklig och nöjd med mitt liv nu igen. Hade verkligen en riktig downperiod för ett par dagarsen. Nu när jag tänker efter så förstår jag varför. Det gör nog ni andra av den kvinnliga könet.
PMS... Premenstruell spänning...

Jag läste att en kvinna har mens sammanlagt i sex år utav sin livslängd. Tänk er, hela 6 år!! Det bästa hade varit om man kunde bestämma när man ville ha mens. Då hade jag lätt valt att ha mens när jag är 85 år. För då lär jag väl dö vilken dag som helst. Fast, om jag inte har mens så kan jag knappast bli med barn. Eller? För barn ska jag väl skaffa någon gång under min livstid. Vem ska annars ta hand om en när man är 85 år och får mens för första gången ? Nu var jag tillbaka på samma ruta igen. Om jag har barn lär jag väl ha haft mens innan jag blev 85 år.. Så, barn ska man skaffa för när man bli äldre vill man bli ordentligt bortskämd. Gröt varje morgon, kaffe 1 gång i timman, nybakta bullar ja.. Vad nu äldre folk gillar?

Djupt


Jag tänker inte sjunka ner, sjunka ner i djupet. Jag ska fortsätta simma, nå ytan. Andas, och fortsätta simma mot land.

Rum uthyres


Idag insåg jag att hösten hade kommit. Herregud! Att jag inte har upptäckt det förens nu. Löven är inte gröna längre, utan de är mer gulbruna, dessutom ligger dom lite överallt. Tänk er vad jobbigt att kratta bort dom. Varför ska man ens kratta bort löven? Onödigt arbete. Nästa vecka börjar väl tjatet komma från mina föräldrar.  Gå ut och kratta lite löv nu Madelen. daöbihaäibhnä-bnlkdnbds-ljnb. Grettos att jag är ensam hemma nu, då kanske jag slipper tjatet.. Ni vet jag har FF. Coolt som bara den! Synd att jag är så mörkrädd bara. Måste skaffa mig en sängkompis, eller sovkompis låter bättre. Annars kommer jag aldrig kunna sova.. Igår så var jag inne på att hyra ut rum. Då kommer jag tjäna massa massa pengar också. Grymt va?  Dessutom slipper jag vara själv i huset.

shit på kärleken.


Jag har funderat en hel del på det dära fenomenet kärlek. Vafan är det för skit egentligen? Det är knappast någon hallelulja moment direkt. Eller jo. Om man nu lyckas hitta sin drömprins och du är hans prinsessa. Tänk vilken saga det blir! Grejen är den, vad är oddsen för det?

Nu låter det som om jag har blivit värsta hjärtekrossad. Det har jag inte. Jag har bara insett hur svårt det är med kärlek, känslor - you name it.

Det är singel livet man ska sträva efter. Bara tänka på sig själv och leva livet. Det ska bli mitt ordspråk här i livet - Livet är en fest, och du är bjuden. ha! Fan vad patetiskt inlägg det blev idag. Dåligt jävla ordspråk också. Jag tar tillbaka det. Stoppar det i byxfickan och slänger in dom i tvättmaskinen.

Älskade halsfluss


Oh no!

Jag är sjuk. Jag menar riktigt sjuk. Huvva! Behöver verkligen någon som tycker lite synd om mig. Kom?

Uppdaterar när jag är frisk igen. Eller, då kommer jag aldrig att uppdatera igen för frisk kommer jag aldrig bli!(hihi, fattar ni?)  Jag menar, frisk från min älskade halsfluss + febern ;)

RSS 2.0