orden flödar fram

ååh, hur ska jag klara mig nu utan Elin? Det får gå, men det känns långt ifrån okej.
Idag när jag anlände hemma hos min mor och far så hade jag fått ett brev hit. Och ja, jag står fortfarande skriven hemma hos mina föräldrar trots att jag inte har bott i detta hus på 5 år. Jag tror att jag gör det för att ha en bra ursäkt till att jag "glömmer" bort att betala mina räkningar. Men idag när jag öppnade mitt brev så var det ett kort från elin. Där hon hade skrivit massa söta och fina saker! På kortet var det en Groda, därav elin skrev att hon ville att jag skulle hitta min drömprins nära henne. Helst någon av hennes bröder (vilket inte hade varit tokigt) för då skulle vi alltid vara nära varandra. Så hon menar då alltså att jag kommer flytta ner till Falköping? Eller att hon ska flytta upp till Östersund? hm.. Men i slutet av kortet skrev hon att grodan inte liknade en drömprins utan mer en prinsessa. Så jag vet inte vad hon menar med detta? Att det är dags för mig att vidga nya vyer? Upptäcka outforskad terräng? Bestiga timglaset? Låtsas dricka mjölk? Prova en strap-on? (förstår ni?) Om det är något ni förstår är det antagligen att jag nu har låtit mina fingrar flöda fram vid tangetbordet too mutch right now.

lite hit och dit.

Jag hade tänkt att skriva ett djupt blogginlägg idag. Ett sådant som handlar om känslor, i nutid och dåtid, vad som sker när man är ledsen, hur det känns när hela världen vilar på ens axlar och vidare.. Men eftersom jag är så glad, lycklig och sprallig nu förtiden finns det ingen mening med att dra ner sig själv i det känslosamma träsket. Extra glad och lycklig känner jag mig också, men det finns en stor anledning till det. --  JAG SKA NER TILL ELIN! Yes! Ni läste rätt. Om 1 tim 13 min går mitt tåg ner till falköping. Det kommer bli fantastiskt. Vi två (Jag och Elin) har planerat hela helgen i detalj. Frågan är om det verkligen kommer bli så då?
Känner att jag förtjänar en natt med sömn. Jag som är en arbetande och duktig flicka klev upp 04.00 i morses för att sätta mig på bussen bara för att infinna mig på verkstan till 07.00. Urk. Jag kommer garanterat ha varit vaken i 21 timmar innan jag somnar. Om jag nu somnar. Tänk om det kommer en fet, ful, vitlöksluktande, svettig, hårig, eksemig gubbe och ska sova i samma hytt som mig. Han har garanterat rökhosta med slem som kommer upp i småknular när han hostar, och pga hans extremrökande snarkar han som tusan. UUUUUh. Eller tänk om det kommer en ung, snygg, vältränad, hårt arbetande man som behöver just mig och min kropp?! Nä, vad det nu blir så hoppas jag på att jag får sova en natt och vara ordentligt utvilad tills i morgon - FÖR DÅ SMÄLLER DET!!!

RSS 2.0