hot


Herregud vad varmt det är! För varmt..

lesstjej.se


Erkänn. Ibland är man bara så fruktansvärt jäävla less. Det värsta är att man själv inte riktigt vet varför heller. Bortsett från idag, då vet jag varför. Jag har ingen häst här som jag kan underhålla mig med. Dessutom bor inga utav mina sköna bönor här heller. Tänk vad tråkigt livet kan vara utan min hästapållle och mina bönor. Men det är väl bara till att bita i det sura äpplet och se glad ut. Egentligen finns det massa saker jag kan göra, men det är inga roliga saker. Typ som att städa. Jag har massa massa kläder överallt. Men det orkar jag absolut inte ta tag i. Sen kan jag träna. Men då måste jag duscha efter och det är ännu jobbigare. Eller jag behöver ju inte duscha för det är ju bara jag som finns här i min lilla lilla skrubb, men hur frächt äre att inte duscha efter träning? Vet ni vad? En gång sket jag i att duscha. Jag var så svettig, häärlig och alldeles varm. mm... Och trött.. Så jag skulle bara vila lite innan jag hoppade in i duschen. Yeah, right bacon. Jag somnade, och vaknade av att pekka hade varit här inne. (Eller så vare jag som luktade pekka???) haha.


 

Slänger upp en liten bild på min fina häst Theo! Bara för att jag saknar honom extra mycket idag. Puss på dig hjärtat!

Upp åker hissen och ner går dissen.

 
Nu är det dags för Hiss & Diss att göra premiär i min blogg. Spännande va? vavavava?

DISS !

  • Att man numera måste ha spotify Premium för att kunna lyssna på veronica maggio. Hon är grymt bra, och jag är grymt sur över detta.
  • Dåligt väder - varför ska det spöregna hela tiden?
  • Måndagar - Tänk om denna dagen hade kunnat vara en röd dag? Efter man har festat fredag och lördag behöver man en sovmorgon. Men om nu måndagen skulle vara en röd dag, då hade jag garanterat festat lördag, söndag istället .. åå, vilka bekymmer ..


HISS !

  • Min nya dator som jag har på kontoret! Den är grymt bra, grymt skön och absolut bäst. Det värsta är att jag har haft den i flera veckor, utan att använda den. WHY ?!
  • Söta små gamla gubbar. Dom är så ynkliga och söta att jag har bara lust att äta upp dom ! Mums ;)
  • De två senaste helgerna. Ojojoj vad roligt jag har haft det! Jag har en känsla av att om det fortsätter så här har jag den bästa sommaren framför mig!!

    Angående om sista punkten på Hiss. Ni anar inte vilka bra dagar jag har haft de två senaste helgerna. Jag har verkligen haft det så fruktansvärt roligt. Speciellt förra helgen. Ni vet då det var nationaldagen, värsta långhelgen blev det. Jag tror att det här sommaren kommer bli grymt bra. Eller vad tror ni ?  











    RSS 2.0