Till henrik utan D.


Lessen henke, jag har inget roligt att skriva.

Jag ska långt låångt härifrån.


Nu vill jag iväg! Iväg till fjärran och öster, norr och söder - Ja dit nästan pekar helt enkelt. Ta en båtresa, tågresa, flygresa en promenad precis när jag vill. Jag vill dit där solen skiner, där snön skimmrar, där sanden bränner på fötterna, jag vill ut i skogen. Jag vill ut och resa. Först och främst behöver jag ett riktigt jobb, så jag har råd att åka iväg. Just idag är jag så otroligt less. Less på allt. Speciellt less på mitt nuvarande hem. Jag vill flytta. Dessutom saknar jag stockholm jätte mycket. Måste verkligen iväg en sväng, vart som helst för att inte bli less.

Nu sticker jag, eller inte nu men snart.


En ovanlig fredagkväll

En ovanlig fredagkväll. Jag har kollat på idol för första gången på hela hösten. Nu kollar jag på cirkus Möller. Till detta dricker jag rött vin, vilket kanske inte är så ovanligt. Jag är i skrubben på frösön, vilket är ovanligt. Jag sov hela 3 timmar idag, mellan 12.00 - 15.00 vilket är ovanligt, dessutom i skrubben vilket aldrig har hänt förut.

Detta har inte varit en givande dag. Jag har bara legat i sängen hela dagen och kollat på tv. Tur att jag gick värsta promenaden idag. Dock var det svinkallt, mina lår höll seriöst på att frysa ihjäl. Bokstavligt talat! Den sanna norrlänningen som man är bör jag vet att det kanske är lite väl att gå i leggings när det är minus grader ute? Tydligen inte. Men som sagt, man lär sig utav sina misstag..

Tillbaka till min ack så nyktra helg. 3 glas rött vin. Det borde man kunna kalla en nykter fredagkväll.. ? I morgon blir det förhoppningsvis lugnt också. Livet har varit för hårt den senaste tiden. Men roligt har vi haft!


Åtalad på punkt 3.


Hej hej och goddag! Ni har inte sett min röst liggandes/springandes/rullandes någonstans? 

Rösten försvann mystiskt lördagen den 16 oktober, strax efter 20.00. Enligt vittnet hördes Madelens röst, men efter hon träffade på det såkallade "blomvattnet", ölen, vinet, cidern, Hb, ja all vätskeform, försvann rösten. Tydligen enligt vittnet tog rösten väldigt illa vid sådan behandling. Som pricken över i:et, hade en karl vid namnet Johnny en gitarr, och detta kan även vara en orsak till att rösten försvann.. Den åtalade, Madelen, säger att hon har inte rövat bort rösten utan att hon helst vill ha tillbaka sin älskade vän. Hon, Madelen, erkänner att hon kan ha behandlat den illa. Hon säger även att hädanefter ska det vara lugnt åtminstone 1 helgdag. RÖSTEN OM DU SER DETTA SÅ KOM GENAST TILLBAKA - säger Madelen med en gäll hes "röst", mer liknade kungen av Danmarks röst, dock inte med den Danska brytningen utan mer med en Fransk brytning. 

En kall höstdag, den första snön har anlänt och här skriver jag ett vittnesmål. Over & Out - Fröken Toresson.




jiiia, ta allt med en nypa salt?

Nöjd tjej med en kopp kaffe.


Så där ja! Livet leker! Älgen springer glatt i skogen! Fisken simmar! Löven faller från träden! Björnarna sover! Glödlampan lyser! JA, precis, livet leker. Mitt liv känns fantastiskt just nu. Ekonomiskt sätt hade det absolut kunnat vara några tusen kronor bättre, men nu skiter jag i pengar. Jag mår så bra. Alltså i kroppen & själen. Tänk er att känna den känslan. Ibland är det bra att göra impulsiva & bra saker. Hihihi.

Jag har blivit sambo, med världens finaste Linda. Det är en stor 3:a på frösön. Ligger grymt bra till, utsikt över själva Östersund, morgon och kvälls sol som lyser in. Jag ska lägga in lite bilder så ni får se vår fina lägenhet!

Det är så skönt att äntligen ha flyttat hemifrån, IGEN. Jag har bokstavligt talat inte flyttat ännu, men det blir så småningom. Hädanefter har jag inte 3 små barn som ska lämna allt, stöka ner och vara allmänt jobbiga utan bara en fantastiskt tjej! Det här kommer bli super! Typ lika super som supermannen, eller stålmannen heter han ju.. Fast jag är en kvinna, flicka, nä tjej menar jag. Supertjejen!! wwoooop. Bortsett från att jag inte kommer rädda liv, läsa andras tankar, spruta eld från mina ögon, bryta isär bilar, flyga bort till china, äta chocklad hela dagarna och dricka coca cola till smallville. Jag kommer däremot bara vara en normal 20 åring, eller dock försöka mitt bästa med att smälta in i the big city Östersund.

kaos

Varför ska allt bara krångla? Dumma dumma dumma känslor som aldrig vet vad dom vill..

Det blir alltid kaos i hjärnan, varför? Kan den inte bara bestämma sig, eller om det nu är hjärtat som ska bestämma sig?


......

Lördag

Jag känner mig splittrad..


Full och glad eller ja, kanske lite förvirrad? Eller ganska mkt.


RSS 2.0