Dagen efter kärlekens dag.

Godmorgon mina fina läsare!
Ligger just nu i Amandas säng och leker med hennes.... IPad ;)
Idag ska jag:
Hämta ut paket, har ingen aning om vad jag har beställt.
Paketen kommer iaf från bubbelpool och Nelly, spännande!
Umgås med min fransktalande kusin.
Äta familjemiddag på restaurangskolan, gött!!

Lunch, smörgåstårta och blogg.

Hej vänner!!
Tråkigt nog har jag varit utan dator hela helgen, och som sagt det har inte fungerat att mobilblogga. SUCK. Nu sitter jag iaf på jobbet och äter en bit smörgåstårta till lunch och passar på att blogga lite. Gott och nyttigt! ;)
----
Min helg var väldigt bra och lyckad!
I lördags blev Theo tömkörd av min super duktiga dressyrtränare! Det gick kanon. Efter tömkörningen åkte jag och min bror upp till Strömsund, hälsade på momma & moffarn, sov lite och för att senare åkte jag till Amanda. Det blev utgång på hörnet och sen när det stängde åkte vi til mc klubben. Jag har lite bilder och även en videoblogg som min vän amanda (även min stylist!!!) gjorde på toaletten inne på hörnet. woooow. Jag säger bara en sak... Bli inte brydd! hahahahaahha
---
----
På söndagen lagade jag och Amanda egna Langos. MUMS vad gott det var! Onyttig igen, men man ska ju ha en dag i veckan då man får äta vad man vill  ;) I söndags grattade jag även min morfar 85 år. Det firades med middag och tårta. Min moster och min kusin Ophelia kom även från Geneve för att fira honom. Alltid roligt att träffa dom två :)
.
XOXOXOXO
skooo
Denna snygga sko var en del av min outfit i lördags. Om ni vill ha liknade sko
så kontakta ortopeden..

prövar mobilblogg men det krånglar, skriver mer i morgon. puss


Hästblogg

Jag funderar på att skippa mitt bloggande.
Kanske är dags att byta kategori?
Jag har prövat med oseriösa inlägg (vilket jag inte uppdaderade så ofta,
men ack så roliga dom var/är att läsa)
Sen så är det tråkigt att skriva en vanlig blogg, som jag gjorde
i några dagar.
SÅÅÅÅÅÅÅ:
en fundering..
Vad sägs om en hästblogg? Det är väl roligt?
Jag själv läser massa olika hästbloggar, och ja, dom är så bra
och roliga att läsa. Det blir nog en hästblogg, tror jag..
Annnars då ... Ligger i min brors soffa och ska snart hämta min mor på tåget.
Sen ska jag bege mig hem till mysgrottan och äta popcorn och kika på tv. YEY.

Gårdagens middag.

Igår skippade jag barnmaten och åt en varmmacka, sallad och lite chips.
Ibland måste man unna sig lite gott, eller hur ? ;)
Visst ser det mumsigt ut? Bortsett från att mackan var inne i ugnen några mintuer förlänge..
Mat

Godmorgon

God morgon God morgon hör du fåglarna sjunga glatt god morgon, god morgon i kör ?
Åh så jobbigt det var att kliva upp i morse. Jag önskade då att jag hade försovit mig. Men, nu är jag pigg som en lärka! ;)  Äntligen har den hemska kylan försvunnit. Alltså jag tycker inte att det bör vara kallare än -10 ute. Och nu i helgen på vissa ställen där jag befann mig (åkte bil så tempraturen varierade kraftigt) -32,5. BURR!!!!!!! Då funderade jag helt seriöst på att boka en resa till Thailand. Men eftersom jag antagligen inte hade bloggat lika ofta som jag gör i vanliga fall beslutade jag för att stanna hemma. Jag vill inte gör er läsare besviken. Jag finns här för er!
Misslyckad hoppbild (som är ett måste när man är en stoor bloggare som jag)

slut

Hejhej alla läsare!
Helgen har varit full av äventyr och skoj! Men även - 30 graders kyla. Jag kan även berätta att genom att ha varit nykter i 6 veckor sätter sina spår. Jag var ute både i fredags och i lördags och är idag helt död. I fredags blev det en hemmafest som vi drog på. Varför dissar man hemmafester för krogen? Hemmafester är de roligaste, ja, precis som förfester. I lördags var vi ute på G3. Eeeh och jag inser nu varför krogen + kryckor inte är det bästa. För stan vad svårt det var att ta sig fram. Vi var där ungefär 1 timma och sen drog vi vidare till en kompiiiis och fortsatte kvällen med lite vin. Myys!
-
Tävlingen är nu avslutad! Mindre roligt var det då att det inte var så många som var intresserad. Men men. Vinnare blev Ragnhild Jakobsson!!!! GRATTTIS!! Om du ser detta så lämna en kommentar med din mail, du glömde skriva in den... Ragnhild, jag hoppas du får en rolig stund och krya på dig. Jag vet hur det känns!!  xoxo

Tyvärr blev det bara en IPAD2, för Linda tyckte inte att det var så roligt att lotta ut sin. Men jag lovar att gottgöra er med en till tävling framöver.

TÄVLING

Eftersom det är många som efterlyser en tävling, så därför annordar jag en nu. Jag gör denna tävling i sammarbete med apple. Det är roligt att dom har uppmärksammat mig som en av Sveriges största bloggerska. Äh, skämt åt sido, Norrlands strösta bloggerska.
Jag lottar ut en IPAD 2. Jag lottar även ut Lindas IPAD 2. Så det är alltså två stycken som lottas ut. EN är lite mer använd, men det är ganska logiskt då det är Lindas Ipad.
Skriv en liten kommentar om varför att just DU ska vinna denna IPAD 2. OBS"!! Det är ett stort plus i tävlingen om du har brytit benet.
xoxo Maddepadde

en vanlig lördag

Hej mina älskade läsare.
Åh, ni är så gulliga att det värmer i mitt hjärta. Tack för alla fina kommentarer. Tyvärr vill jag inte visa dem eftersom ni har skrivit en hel del personliga saker. Puss på er!
Idag har jag och min fina vän Linda varit ute på stan. Vi tog en snabbkaffe på Törnes och sen drog vi igenom affärerna i the big city Östersund. Det blev två mössor från Stadium som fick följa med hem. Det var/är fruktansvärt kallt ute så jag tyckte att det behövdes en varm liten luva på mitt blonda smarta huvud.
Ikväll blir det såklart partaj! Det vanliga gänget ska samlas på förfest hos mig. Vill ni komma? ;)
Lägger ut lite bilder från idag senare. Vill ni se mössorna jag köpte?
xoxo
Varma sköna vantar!

RSS 2.0