take me

Har ni tänkt på hur hjärnan kan spela ett spratt?
Jag vet ibland kan jag få för mig att jag är kär. Det är inte så att jag blir kär i den första killen jag möter. Utan kärleken dyker oftast upp fredag eller lördagkvällar. hoho. Det är inte heller så att jag blir kär varje fredag eller lördag. Utan jag kan få för mig att jag är kär i en person om jag redan känner han. Alltså jag menar jag blir verkligen kär. Jag minns en gång hade jag lust att säga till min kompis att jag verkligen älskade honom. Jag hade inte ljugit, för just då den kvällen älskade jag verkligen honom. Sen när jag vaknar upp dagen efter är känslorna borta.
Jag hör själv hur dumt det här inlägget låter. Låter precis som om jag försöker få killen i säng, sen dagen efter är jag känslokall och sticker direkt. Ungefär som killar gör alltså ?!
Alltså jag menar exakt det som står.
Sen har jag också ett annat bra exempel på hur hjärnan spelar ett spratt.
Som ni alla vet bröt jag mitt högra strålben för ett par dagar sen. Första natten så var jag säker på att jag hade fått en blodpropp i benet. Men ojojoj exakt samma symtomer som läkaren hade beskrivit. Dock det konstiga var att symptomerna började dyka upp efter jag hade legat och tänkt  "tänk om jag får blodpropp" i flera timmar. Alltså, jag inbillade mig det, jäkla hjärna!!!
GOtt nytt år på er!!

suga ....

Elin tror att jag försöker värva läsare genom att skriva om oralsex? Men Elin borde förstå bättre att oralsex endast är för små fjortonåringar som aldrig har sett en kuk eller en fitta förut. Vi andra som har haft sex en eller två gånger inser att det finns mer spännande saker att läsa eller skriva om.

RSS 2.0