bye bye my lover ..


Värst vad jag börjar bli sentimental.


blöt vandrande morrhårskatt


OJOJOJOJOJ vad sur jag var nu på morgonen. Jag kände mig som en vandrande bitterfitta. En vandrande bitterfitta som fick promenera i regnet tilll verkstan. Jag var sur, arg, less, trött, bitter, svartsjuk och hatande. Okej, jag gick inte runt och hatade folk. Hata är ett väldigt starkt ord. Det var en väldigt klok människa som lärde mig det. Så jag får helt enkelt ta tillbaka mitt hatande, annars blir väl han besviken på lilla mig. Jag som så stort hade lärt mig att hata gör man inte.


Med lite mat i magen, lite arbete gjort, lite städning (suck) och glada kunder så började dagen bli bättre.


Over & out.

om jag själv får ha en åsikt ..


Jag blir imponerad av ni som har något roligt och vettigt att skriva varje dag i er blogg. Själv så har jag nästan aldrig något roligt att skriva. Som ungefär nu i år, 2011, har jag knappt skrivit något. Det är så väldigt få inlägg. Kanske är därför jag har så få läsare?
För min blogg är ju inte tråkig! Den är ju världens roligaste och mest underhållande ever. Eller hur?
Om man drar ut ett snitt på alla mina få inlägg och delar med de få antal som läser så kanske det inte blir så få som läser ändå? Eller ... Så blir det exakt lika få ändå ...

Om man säger så här är min blogg inte riktigt som alla andras. Jag skriver inte om vad jag gör för tråkigt hela dagarna, eller om jag är sur på alla människor, eller om hur full jag å mina kompisar var i helgen (Jo, det var vi..), eller om min så fantastiska häst (det hade jag garanterat kunna skriva miljontals rader om), eller om min familj, eller om dittan å dattan å snattan å pattan. Utan jag skriver mest lite konstiga inlägg som är omogna och jävligt roliga. Jag låter fantasin flöda på.

Jag lägger inte ut bilder där jag visar "dagens outfit", dagens "shopping", dagens bla bla bla. Jag tycker att det är tråkigt, ointressant och alldeles förvanligt.

Som sagt, jag skriver bara roliga saker som är helt ovetande och har ingen direkt handling.

Over and out, för nu snart dör min älskade mini dator.

RSS 2.0