lite mys


Ett hett tips till alla ensamstående singlar där ute.

Som ni alla vet har jag iphone 6. I P H O N E S E X.. Använd fantasin tjejer. För detta inlägget är speciellt inriktade till er med endast med y kromoson, eller är det x? Okej, jag kan vara mer specifik. Ni av det könet där ni har två bröst som är mjuka och mysiga att klämma på och har ingen "banan" mellan benen..

Ja, hänger ni med?

Iphone 6 är utrustade med allt. Den är hård och vibrerar när man väl önskar det. Det finns en speciell app som jag har laddat ner. Seven heaven heter appen. Skaparna av appen var ute efter att alla, även alla desperata singlar skulle få en chans att komma till himlen. Det bästa är att det verkligen fungerar. Jag har ingen svettig illaluktande man som ligger i soffan och kliar sig på pungen. Jag har ingen som skriker att jag ska skrubba golvet hårdare. Jag har ingen som tvingar mig att laga mat till 21.30, utan det gör jag självmant. Utan nu har jag min älskade iphone 6. Allt den beger är att jag laddar den var 3:e minut. Vilket är ganska hopplöst, med tanken på att jag har tappat bort laddaren till den. Så tjejer, iphone 6 är bra grym bäst, men batteriet suger. BOKSTAVLIGT talat suger. Hänger ni med? Ännu en gång har den mansdominerade världen tagit ett steg längre. Om man nu inte skulle ta och operara dig en liten banan för att njuta av ens iphone 6? Men det skulle vara till att gå för långt. Kliva över berget, eller säger man över stupet kanske?


idag blåser det ute.



Idag blåser det väldigt mycket ute. Tur att jag är inne och jobbar. Tur att jag kan skriva blogg på min arbetstid. Heheh. Nä, nu ska jag försöka vara seriös.

Vad är det ni vill veta? Kanske vad jag gjorde i helgen .. ? MEEn, det får ni absolut inte veta. Skojjade bara. Klart jag ska berätta, men det blir en annan gång. En annan tidpunkt.


borta med vinden, - mitt minne.. hoho


Det här med nycklar har aldrig varit min grej. Jag lyckas alltid tappa eller glömma dom. Som när jag gick i gymnasiet och bodde på elevhem. HUR många gånger la jag inte bort nycklarna? Glömde dom hemma när jag åkte tillbaka till skolan? Tusentals miljontals gånger..

Det är väl som det sägs,  att man blir mognar med tiden. Haha. Det där passade absolut inte in! Nä, men tillslut lär man väl sig att ha koll på nyckarna. Ta med dom osv. Så i flertals månader, typ 6 månader har jag alltid haft nycklarna med mig och aldrig glömt de. Men så idag, ja just idag lyckades jag lägga nycklarna i pappas bil som senare idag när jag slutade jobba befann sig i Strömsund. YES! Så nu våldgästar jag Jens och Martin i väntan på att Pappsen ska komma tillbaka till stan. Och vilken tur att han dessutom skulle tillbaka hit.

Ojojoj! Love mitt tråkiga inlägg. YEAH BABY

jag ska bli en tråkig tråååkig bloggare


Så där ja. Nu är det bestämt. Hädanefter kommer min roliga, oseriösa och stilfulla blogg bli en tråkig blogg. Ni vet dom dära bloggarna som det står tråkiga saker om vad som har hänt under dagen, dagens outfit, middagsmenyn osv.. Jag har en känsla av att jag har skrivit om detta förut? Men då var det mest lite ironi till er andra, och se här nu. Nu ska jag försöka vara lika tråkiga som ni. Oj ojoj.

Jo, hur har det nu kommit att jag ska bli tråkig?

Det är enbart för att jag annars inte kommer ha någon sysselsättning efter jobbet. Nu kan jag planera mina blogg inlägg hela dagarna, knäppa lite kort på arbetet med min systemkamera ( NOT! ), skriva lite blogg inlägg under dagen från min ack så nya iphone 6. Ja ni läste rätt. Jag är en av de fåtal människor i hela världen som har en iphone 6. Dom är as coola. iphone 6 kommer få ett eget inlägg om någon dag. Tillägnat er som inte tror på mig..

Nu är det så hära att jag ljög lite. Jag har ingen systemkamera. Men jag kanske kan få till lite kort med min iphone 6. Jag gick faktiskt in för detta, att göra en tråkig blogg, lägga in lite ego bilder - riktiga bilder där man posar, putar med läpparna, tar det i lite svart/vitt eller sephia för att inte ens hudrodnader eller osminkade nylle ska se allt för ofräscht ut. Men till eran och min egen besvikelse har jag glömt sladden hemma till min iphone 6. Klant arsle jag är!  Men men ..


Därför får ni en härlig bild från Turkiet, där jag och Amanda var för ett par veckor sedan. Det här kortet är ett försök på att få till hoppbilder. Obs, ett försök. Amanda hade lite bekymmer att få till bra hoppbilder på mig. Ni förstår säkert vad jag menar om ni kikar på bilden. 






- puss åå kraam

Här bjuder jag på lite sommarglädje.


Äntligen är våren här! Solen skiner, björkarna börjar slå ut, allt är bara frid och fröjd. Men hörrenini. Tänk även på att gräsmattorna kommer antagligen behövas klippas, ogräset ska bort från rabatterna, myggen ska bitas, klias, fästingarna ska sprida lite borelia och bensinpriset höjas till 18 kr/litern. YEEY ! Våren är här, och sommaren är inte långt ifrån...


RSS 2.0