det kan vara bra att ha...

Jag och mamma fick för oss nu på kvällen att totalrensa bland alla kläder. Hon och jag började i varsin garderob. Vilket gav ett bra resultat = 3 proppfulla sopsäckar. Allt gick på räls, och jag bara slängde iväg allt. För ja, jag har inte använt detta (som du ligger i sopsäcken) på över minst ett år. Och för att vara totalärlig betyder det att jag antagligen har blivit alldeles för fet för att använda de kläderna. Hårt men sant.
Haha, men nu till det roliga. Jo ni förstår, jag ska inte sitta här och klandra ner på mig själv. usha, hur kan man göra det? Kroppen är det finaste och bästa man (ni) (jag) har! Meen, nu tappade jag linjen igen.. Jo, det som är så roligt var att mamma hittade ett par jätte jätte fula skor i sin garderob - aldrig använda (hade varit fruktansvärt om hon hade använt dem..) Tänk er pippiskor, fast i en kvinnlig modell, med lite vita sömmar och en klack på ca 5 cm - voila!  Haha, vad vi skrattade!
Sen... Så erkänner jag att jag har problem vid att slänga saker. Nu kommer Elin säga - Vad äre jag har sagt! Men jag bjuder dig på denna seger, vinst eller vad man nu ska säga ?  Men, då hittade mamma en byxdress, ja typ en finare onepice. Mörkblå och i ett tunt fint material. Mamma berättade att hon använde den när hon var typ 25 år, bodde i stockholm. Sen sa hon - Äh släng den med. Jag kommer aldrig använda den igen. Eeeeeh ? Hur kan man slänga något sånt? Så jag ryckte åt mig den och sa att - Tänk om  jag har lust att klä på mig den efter jag har slutat för dagen, gå en sväng på stan och ta en kopp kaffe. Hm, som om det kommer hända? NEJ. Sen alla tjocktröjor, tjockstrumpor (det farmor har stickat), barnkläder (ja, sånt som jag hade mellan 0-10 år), fina skor, hockeytröjor, vanliga tygband, nallar, min häst tidningar mm, SÅNT KAN VARA BRA ATT HA. Därför sparar jag det med. Bortsett från tygbanden och de mesta kläderna mellan 0-10 år, för det ville MAMMA spara. Så nu har jag väl 10 tjocktröjor, 200 tjockstrumpor - varav vissa är det hål i hälarna. Men dom ska farmor få laga. (Vem slår vad om att jag inte kommer lämna dom på lagning..?)
Jag ska bara berätta att alla kläder vi har samlat ihop ska inte slängas. Vilket jag skrev innan? Hm.. Det ska iallfall lämnas in till välgörenhet som skickar kläderna till lettland, litauen - ja, nåt land. Det känns bra.

tss..

ååååh, vad har hänt med mig?
Jag känner mig så fruktansvärt less på att jobba. Jag är alltid trött och ja, jag vill helt enkelt inte. Jag skulle ha haft mer semester, flera veckor tror jag. Det hade varit mycket bättre. Då hade det kanske kännts bättre?
Hm.. Eller så kan det bero på att jag har suttit i kontoret de närmaste månaderna och donat på. Jag förstår verkligen inte de som klarar av kontorsjobb, pappersjobb mm.. Fysatan vad jag tycker att det är tråkigt. Däremot är det roligt när jag är ute och jobbar. Slår och bankar lite plåt och ser allmänt cool ut. haha, nä cool är man knappast. Mest svettig, skitig och med fula kläder på.
Sommaren 2011. Pappa och jag var ner till Stockholm, Lidingö för att lägga ett tak.



RSS 2.0